Ballestra Academy

Ballestra Adacemy

Ballestra viert feest! 

Na 36 producties, ontelbaar veel workshops en reeds 10 jaar gediplomeerd helden laten ontdekken is het tijd om de deuren open te zetten voor nieuwe creativiteit! 

Lotte & Jessica slaan de handen ineen om iedereen die in de afgelopen jaren op een manier verbonden was aan Ballestra de kans te bieden nieuwe trucjes te leren met (on)bekende wapens. We kiezen voor een formule waarin we gedurende 5 bijeenkomsten twee maal een uur verdiepen op een wapen dat is gekoppeld aan een van de bouwstenen voor het maken van een gevecht. De zesde bijeenkomst werken jullie in duo's om een gevecht te maken uit 'the bucketlist' (die van jou of een choreograaf naar keuze).

Lessen zijn van 10.00 tot 12.30 uur bij theaterwerkplaats Novalis te Vught. Inschrijven per les is mogelijk tot 3 weken van tevoren want 2 weken voor de les komt er een korte opdracht die je thuis dient voor te bereiden. Dit kan de uitnodiging zijn om een film(scène) te kijken of een korte tekst die je dient voor te bereiden zodat we tijdens onze bijeenkomsten het onderste uit de kan kunnen halen!

We werken graag met een maximum van 10 deelnemers, dus de eerste 10 inschrijvingen zijn de winnaars!

Ballestra Adacemy

Join the academy!

Deelname aan een losse les bedraagt 50€ per persoon per les en wanneer je het hele traject aan gaat met ons betaal je slechts 250€! Na jouw inschrijving volgt een factuur.

Om deel te nemen mail je naar jessica@ballestra.nl de volgende gegevens:

  • Je naam & telefoonnummer
  • Productie/workshop waar we eerder samengewerkt hebben
  • Welk onderdeel je wilt meedoen en/of je voor het hele traject gaat

Bij vragen schroom niet en bel Jessica op 0613386318.

Leave a comment

info@ballestra.nl

Zend gerust een bericht met uw gegevens, dan nemen we zo spoedig contact met u op!