Ballestra methode

Ballestra Methode

Bij de Ballestra methode werken we met ervaringsdeskundigen aan de uitdaging die we krijgen. Alexander Moraru werkt als bewegingswetenschapper en schermleraar. Hij heeft onderzoek gedaan naar motorisch leren en motorische creativiteit. Met zijn kennis heeft Ballestra de perfecte manier kunnen ontwikkelen om zo snel en correct mogelijk series aan te leren. Jessica De Bel werkt ruim 10 jaar met theaterschemen bij theatergezelschappen en heeft in haar passie de drive gevonden personages te laten communiceren met wapens op toneel. In deze samenwerking weten wij jullie gevechten uniek te maken en te laten stralen! Bij deze musicalproductie zal Jessica de trainingen verzorgen op locatie.

Binnenkort meer over deze unieke theatrale schermwijze. Wil je onze ontwikkelingen volgen check dan onze Facebookpagina!

Ballestra

Ballestra Methode in beeld 

Dit jaar is het aan Musicalvereniging Con Brio om de spits af te bijten en aan de slag te gaan. Binnen zes uur stond er al een basis vanwaar we verder scènes gezet hebben. As je nieuwsgierig bent naar het resultaat kom dan in oktober kijken naar de voorstellingen in Theater de Bussel!

 

info@ballestra.nl

Zend gerust een bericht met uw gegevens, dan nemen we zo spoedig contact met u op!